lördag 29 september 2012

Som jag tidigare skrivit så har jag alldeles för många stick projekt liggandes ofärdiga.
Så nu ska jag ta mig i kragen och göra klart tre stycken (tordes inte ta fler)  innan jag lägger upp något nytt! Håll tummarna att jag lyckas! (måste nog skynda mig dock för jag har en ide om ett par vantar som jag läängtar efter att få lägga upp. :) Någon annan där ute som har svårt att avsluta projekt?

torsdag 27 september 2012

Medans liten sover....

.....passar jag på att sticka på den otroligt tråkiga julkoftan! Känns såå trist att den är en riktig pina att sitta med nu då jag tyckte att den var otroligt rolig att göra då mönstret växte fram. Men jag ser fram emot att avmaska den och prova den på lill fröken! Hoppas bara att hon kan ha den, får nog blocka den hårt. :/
Fast en härlig morgon med stickningen i händerna, levande ljus, en stor kopp te och regnets smattrande mot fönstren!

onsdag 26 september 2012

Är det bara jag....

...som inte kan låta bli att lägga upp ett nytt projekt på stickorna alltför ofta?!
Har alldeles för många pågående projekt liggandes, som jag dock tar fram och stickar några rader på då andan faller på. Men så fort jag får inspration till något nytt (ofta då jag ligger vaken på natten eller tidigt på morgonkvisten) vill jag genast komma igång! Borde nog ta mig i kragen och göra klart några! Men inte idag! :) idag stickar jag på denna nya kofta som jag stickar runt på rundsticka, uppifrån och ner och som ska klippas upp sedan! Något jag aldrig testat förut men ack så smidigt om det funkar! :) Någon som testat klippa upp förut?

tisdag 25 september 2012

sakta sakta.....

Detta ska bli en julkofta till lillan. Den var otroligt rolig att sticka...tills nu....armarna är såå långtråkiga trots att jag stickar dem samtidigt. Risken finns att den kommer att va för liten för liten innan den blir klar. :/ Men då får jag väl skicka den vidare om någon i vänskapskretsen får bebis framöver. Men "julig" är den! :)

onsdag 5 september 2012

Något vackert växer fram.......

Tänk att man kan bli så oerhört lycklig i kroppen av att se något vackert och nytt växa fram från garn! :) Detta ska bli en wool peddler sjal. I mitt tycke blir färgkombon väldigt bra! Det grå garnet är från mitt garnlager, det röda köpte jag dock in till just detta projekt. :)
Det grå garnet kommer från: Garn från Garnaffären.se