torsdag 31 januari 2013

Redo för ett nytt hem

Nu är de klara! Dessa små monster ska få flytta hem till en kollegas barn. Hon beställde egentligen bara det rosa men jag kunde inte motstå att göra ett till hennes grabb också. Klart att båda barnen ska ha ett eget "Lycko monster"! :)

fredag 25 januari 2013

Kofta till liten

Nu har jag påbörjat en kofta till lillan. Alldeles lagom tv stickning på kvällarna. Stickar den i garnet Karisma från Drops. Jag gillar 100% ullgarn som går att tvättas. :) Ska försöka få klart den så fort som möjligt så att jag kan påbörja ännu något nytt! :)

torsdag 17 januari 2013

Nytt på g....

Lade upp ett nytt projekt igår, en beställning från en kollega.
Ska försöka få det klar så fort som möjligt. :)

tisdag 15 januari 2013

Först ut 2013


Äntligen är grabbens vantar färdiga. :)
Mönster: Eget
Garn: Nepal
Stickor: 4 mm (tror jag)

måndag 7 januari 2013

Ufo...

Jag har ganska många påbörjade stickprojekt som bara ligger och väntar......
Fast nu under 2013 har jag tänkt att jag ska färdigställa några men även repa upp några.
Som dessa handledsvärmarna, stickade i garnet Nepal. Jag gillar mönstret sisådär, har gjort ett liknande tidigare men då gjorde jag om mönstret. Dessa är lite för tajta för mig. Och igår kväll började jag rita på ett nytt vantmönster och kom då på att om jag repar upp dessa kan jag få användning för garnet till vantarna istället. Riktigt bra "återvinning" enligt mig! :)

lördag 5 januari 2013

Boktips!

Måste bara tipsa om denna bok! Helt underbara mönster. Vanligtvis så brukar jag bara hitta ett eller två mönster i stickböcker, men i denna har nästan alla mönster "stick potential" i mina ögon! :)

onsdag 2 januari 2013

Gott Nytt ÅR!!


    Nytt år, ny stickning! :)