måndag 25 februari 2013

Pågående projekt

Denna håller jag på med just nu. En Whippoorwill sjal i garnet Cascade 220 wool (köpt från garnkorgen) i färgen Magenta. Kortet visar verkligen färgen helt fel men så blir det då det e mörkt ute :/ Garnet är härligt att sticka i. Egentligen ska man göra sjalen i ett tunnare garn men jag gillar lite tjockare och lite mer värmande sjalar. Men blir den bra ska jag nog göra ännu en i Cascade 220 Fingering till en vän som fyller år i sommar. :)

söndag 24 februari 2013

Beställning...

Dessa krabater fick nya hem häromdagen. Den i mitten är en skallra till en nyfödd och de runda monstren är till ett syskonpar.
Stickor: 4 mm (eller 4,5 minns inte riktigt)
Garn: Fuga (går att tvätta i 40 grader)

lördag 23 februari 2013

Jag vann!!

Till min stora förvåning men glädje så vann jag en slända och fibrer från nitsirk!
Jag som aldrig brukar vinna något! Så nu framöver ska det testas att spinna här hemma!

torsdag 7 februari 2013

Passar på...

Just nu har vi sjukstuga här hemma. :/ Vilket har resulterat i att hela familjen är hemma så här en vanlig vardag. Så jag ska försöka passa på att sticka lite extra på ovanstående projekt.
Fortsättning följer....

måndag 4 februari 2013

Liten kofta

Koftan till lillan blev mer eller mindre färdig för någon vecka sedan. Fast jag har kvar en massa trådar att fästa samt att hitta knappar som passar. Den borde blockas också kanske.  Men det är ingen brådis då den är gjord i storlek 86/92 och lill fröken fortfarande har storlek 74/80. :)
Den är stickad i garnet Karisma.