tisdag 26 mars 2013

Färdiga!

Så här bidde de! Rätt fula enligt mig, men varma å goa å det är ju huvudsaken. :)
Garn: Svarta fårets raggsocksgarn
Stickor: 4,5 mm


måndag 25 mars 2013

Stickning pågår....





 Jo då här hemma stickas det för fullt! Jag har bara varit dålig på att visa det här på bloggen.
Jag påbörjade ett par raggsockar till lilla mamma, tanken var att de skulle vara helt i lila (förutom det lilla på skaftet, men givetvis tog garnet slut och jag har inte kunnat få tag på mer så det fick bli svart avslut. :/ Jaja, de lär ju värma fötterna fast de blev fula. :/
Garn: Svarta fårets Raggsocksgarn
Stickor: 4,5 mm 

Någon som vet varför bilderna läggs på sniskan?! Jag har förminskat dem...... :/


måndag 11 mars 2013

Platte River....

Detta är en av koftorna jag stickar på just nu. (tyvärr e bilden på sniskan) Mönstret är hittat på Ravelry, Platte River. Men "koft mönstret" är ett från Pickles. Får se hur koftan ter sig allteftersom. :)
Fast detta är nog ett långsamt projekt som jag tar fram och stickar några varv på lite då och då. Men himla kul med mönsterstickning! Garnet är Fuga som jag hade liggandes här hemma.

fredag 8 mars 2013

Whippoorwill

Det går oerhört trögt med sjalen! Härligt garn, enkelt men stundtals lite tråkigt mönster. Och låånga varv nu då jag kommit upp i 400 maskor per varv.
Hade ju som bestämt mig för att inte börja något nytt projekt innan whipporwillen var klar, men så satt jag plötsligt en kväll med två (!) nya koftor upplagda på stickor! (hur kom det sig?) :)
Bilder på dem kommer snart....