onsdag 26 augusti 2015






















Lillan hjälper mig att skörda kryddor och mangold. 
Jag gillar tanken på att kunna plocka fram egna kryddor och grönsaker från frysen i vinter och veta att dessa har vi odlat och skördat själva.  Önskedrömmen vore att kunna göra sådant i större skala än vad vi gör men den som lever får se....



 

tisdag 25 augusti 2015



 Igår kväll plockade jag fram nyaste koft stickningen och stickade några varv på den.
Jag har så himla mycket jag vill hinna sticka på men alltför lite sticktid! Jag antar att det inte bara är jag som känner så....



Morris höll mig sällskap



måndag 24 augusti 2015


 Jag har återigen fastnat i vantstickning. :) Mamma sa sist då vi sågs och hon provade ett par vantar att hon tycker att det vore snyggt med svart/vita vantar. Så då är det ju klart att hon ska få sig ett par. Så denna (plus dess kommande partner) ska bli en julklapp till henne. :)

Vår käre herr Morris håller mig oftast sällskap vid kvällens stick stund. :)

söndag 23 augusti 2015


Detta blev dagens skörd då jag vattnade i växthuset. Jag älskart!

måndag 17 augusti 2015



 Jag hittade denna jacka som jag sydde till mellanbarnet då han var liten och som tur var så passade den och gick hem hos lillan. Jag sydde väldigt mycket då pojkarna var små och var lur på att starta något eget med försäljning men vågade inte ta steget vilket jag idag ångrar.


söndag 16 augusti 2015


Häromkvällen lade jag upp en ny stickning (kunde helt enkelt inte låta bli). Även denna i garnet Supersoft från magasin duett i färgen Bokhara. Jag kör eget mönster, vill ha en stor modell med flätor på båda framstyckena och mitt bak på ryggen. 
 

Denna gurka plockade jag in från växthuset imorse, passande så heter den "Grean apple".


lördag 15 augusti 2015

Tebax....




Nu var det ett tag sedan jag bloggade. har återgått till jobb, nytt jobb dock samma yrke. Har som inte haft orken att blogga. Men nu är det väl dags att börja igen. :)

Har stickat på en hel del nu i sommar och fått en del färdigt.

Har även fått upp peppen på att sy igen. Så till lillans stora förtjusning så sydde jag en ny kompis till henne.