lördag 24 oktober 2015



Nu är väl risken att ni blir less på att se sådana här små vantar men här kommer ännu ett par. De var så roliga att göra så jag gjorde ett par röda också.  Ska jag vara ärlig så är jag sugen på att göra ett par gul/vita också. :)

Är även lite lur dela ut ett mönster av detta.

Då jag bloggat dessa vantar så såg jag missen jag gjort! Högra vanten har 4 vita rader och vänstra bara 3. Detta kommer jag förmodligen alltid tänka på då jag ser dem. :)

Garn: Superwash Vital 100% ull
Stickor: Rundsticka 2,5 mm
Mönster: Eget ihop knåpat
Totalt 75,9  meter garn

fredag 23 oktober 2015




Likadana som vantarna i förra inlägget. :)


Garn: Superwash Vital 100% ull
Stickor: Rundsticka 2,5 mm
Mönster: Eget ihop knåpat
Totalt 80,5 meter garn

torsdag 22 oktober 2015


 Äntligen något klart att visa upp.

Jag har stickat en del vantar i sommar och tidig höst men jag har varit så seg på att fästa alla trådar. Men äntligen har några blivit helt klara. Och lagom till kylans intågande.

Jag blev så sugen på att sticka något smått förut så det blev vantar till lillan. Först ut var ett par likadana som dessa men ett par i grönt och vitt. När de blev färdiga (förutom tråd fästningen) sa hon att hon ville ha ett par blå så då var det bara att lägga upp ännu ett par.  Garnet hade jag i stashen så inget nytt inhandlat vilket kändes bra.


Garn: Superwash Vital 100% ull
Stickor: Rundsticka 2,5 mm
Mönster: Eget ihop knåpat
Totalt 87,4 meter garn

onsdag 21 oktober 2015

Riva upp....


Jag tänkte sticka en ny mössa till ett av barnen och lade upp en i garnet Nepal från drops som jag har liggandes lite av i garnstashen. Men tycker att färgerna inte riktigt tar sig med varandra. Så det blir till att riva upp och tänka om....

tisdag 20 oktober 2015

Halva oktober som försvann.....




Visst är det väl för typiskt då jag har tänkt bli mer aktiv här på bloggen så pajar mobil sladden så jag inte kan ladda in några kort på datorn... därav har mestadels av oktober blivit obloggad. Men sånt är ju livet.



 Denna gång delar jag med mig av några fina kort som jag tog då jag och en fin vän strosade runt i vårt lilla samhälle. Verkligen en vacker kväll!


 Och så en påbörjad vante. :)


torsdag 8 oktober 2015


Jag stickar vidare på min ena kofta. En väldigt enkel stickning att ha i händerna då man vill vila härnan. Precis vad jag behöver nu på kvällarna.

En vän har önskat sig något enkelt och kreativt av mig i julklapp. Eftersom hon fått både vantar, sjal och halvvantar tisigare så har jag börjat sticka på ett par sockar. (fast jag gillar egentligen inte att sticka sockar så vi får väl se hur det går. )